Virtuaalihistoria

Hawan kehitys ja historia vanhojen ulkoasujen muodossa +pieni infopaketti omistajasta.


01

Tarina alkaa 22. kesäkuuta vuonna 2006 perustaessani kuuden karsinan pientalli Shinrin omille virtuaalihevosilleni. Tällöin talli sijaitsi vielä suomessa.


02

5. kesäkuuta vuonna 2007 Shinri vaihtui Phantasmagoriaksi ja tallin iskulauseeksi tuli hyvinkin synkkä "behind the curtains of night". Tämä ulkoasu on melko hirveä yhden sivun ihme, mutta onneksi se ei ollut sivuilla kauan.


03

Yhä minun tekemäni "upea" ulkoasu. Kasvatustoimintaa tai kilpailuja ei vielä järjestetty, mutta toiminnaksi muotoutui muutamien yksityisten majoitus.


04

Ystäväni Fenfir loihti ystävällisesti Phantasmagorialle arvoisensa ulkoasun ja otsikossa komeilee alkuajoista asti tallilla asustanut VIR MVA Ch Shadow of the Valley of Death. Mitään erityistä painotuslajia ei vielä ollut ja Phantasmagoria järjesti ensimmäiset KRJ:n alaiset kilpailunsa.


05

Yksinkertainen, itsetehty ulkoasu, josta oikeasti pidin. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä nykyäänkin. Tässäkin vaiheessa Phantasmagoria oli kuuden karsinan pientalli, jossa silti järjestettiin jopa yhdet NJ:n alaiset näyttelyt.


06

Yksinkertainen linja jatkuu, karsinamäärä ei ole enää rajattu ja Phantasmagoria saa ensimmäiset saddlebred kasvattinsa. Tähän aikaan olin vannoutunut World of Warcraftin pelaaja ja hetken tallin iskulauseena toimi "Less QQ, more Pew Pew", josta suhteellisen typerä kasvatusliite QQ tuli. Myös muutamat hevosten nimet ovat saaneet innoituksensa blizzardilta.


07

Tämä on ensimmäinen tangerinen Phantasmagorialle tekemä ulkoasu, enkä varmasti tule koskaan työllistämään tähän hommaan ketään muuta, sillä tangerinen tekeleet on aina olleet mieleen. Phantasmagoria muutti saksaan, kasvatusroduksi tuli lisänä national show horse ja saddlebredvarsoja syntyi useampikin.


08

Tangerinen upea ulkoasu jälleen, jonka värit kuvastavat minua hyvinkin paljon. Tämä ei ehtinyt edes kaikille sivuille asti, kun innostukseni karkasi käsistä pidemmäksi aikaa (ei sillä, että muuten olisin kauhean aktiivinen).


09

Tennessee Walker projektini Attentionin ulkoasu ennen yhdistymistä Phantasmagorian kanssa. Näistä kahdesta muodostui nykyinen Hawa Gaited Horses.


10

Kesä lähestyy ja oli aika vaihtaa ajankohtaisempaan ulkomuotoon, joten lay meni uusintaan. Tätä ulkoasua rakastin totaalisesti, mutta uusi raikkaampi sopi tähän vuodenaikaan ja valoisuuteen paremmin. Ulkoasuissa on silti muutamia samoja elementtejä, joten ihan täysin ranttaliksi ei laitettu. Ja yllättäen tangerinen luomus tämäkin.


11

Kesän jäädessä taakse ja koulujen alkaessa, innostuu tangerine puhumaan uusista ulkoasuista. Tarkoitukseni oli pitää aikaisempaa leiskaa vielä jonkin aikaa, mutta Cala Teamin vaihtaessa ulkomuotoaan oli minunkin saatava Hawalle uusi ilme.


12

Tämä ulkoasu oli todella kiva ja lojuikin noin puoli vuotta Hawan sivuilla, kunnes halusin tilalle jotakin uutta ja erilaista. Niin päädyin vaaleampaan ja hennompaan layhyn, joka vaihtui sivuille 1.3.2012


13

01.03.2012 - 03.09.2013 Rakastin tätä upeutta koko sydämestäni ja sen vuoksi se saikin komeilla sivuilla puolitoista vuotta! Huvitusta aiheutti jonkun anonyymin kommentti ulkoasusta hevostalli.netissä, "oon aina kauhistellu tota hawan horo-ulkkaa siis wtf minkä kuvan taas koko hevosharrastuksesta saa kun pissikset kuvauttaa itseään hevosten kanssa :D". Näihin aikoihin taukoilin melko paljon, mutta samalla kiinnostus pelkästään saddlebredeihin kasvoi.

Jasny

Olen vuonna 1992 syntynyt nuori nainen, josta ei saa asiallisia kuvia. Virtuaalihevosia olen harrastanut enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo vuosia (-99 / -01), monien muiden tapaan aloittaen urani mahtavista expage talleista, pikkuhiljaa siirtyen geocitiesin pariin. Vuonna 2005 sain vihdoin oman domainin riivattu.netin, joka 2011 vuoden alussa vaihtui renewy.comiksi. Hevosia ja ratsastusta olen harrastanut pienestä pitäen, laskujeni mukaan nyt jo 15 vuotta. En silti ole yhtään taitava ja kutsuisin itseäni enemmänkin rauhalliseksi sunnuntaiköpöttelijäksi.

Asun kivassa pienessä vuokrakämpässä pirkanmaalla ja olen päivittäin monta tuntia tietokoneella.


HAWA (SIVUKARTTA) © JASNY 2006 / ULKOASU © TANGERINE 2013 / OTSIKON KUVAT © WINSDOWN FARM
Hawa Gaited Horses on virtuaalitalli! / Hawa Gaited Horses is a sim-game stable!