Kasvatit vuodelta 2016
Kasvatit vuodelta 2015
Kasvatit vuodelta 2014
Kasvatit vuodelta 2013
Kasvatit vuodelta 2012
Kasvatit vuodelta 2011
Kasvatit vuodelta 2010
Kasvatit vuosilta 2007 - 2009


Hall of Fame

HWA Sultan's Prize
Fn, ARJ-II, SNL-II, KTK-II

HWA Harlem's Bad Touch
KTK-II, Ach

HWA Touch Of Insanity
Fn, FF

HWA Addicted To Danger
KTK-II

HWA Metrosexual
KTK-II, Ach

HWA Spectral Poison
KTK-II

Kasvatus

Kasvattajaliitteinämme toimivat HWA ja Hawa, joista kasvattimme tullaan toivottavasti tunnistamaan tulevaisuudessa. Tilausvarsoja on aina saatavilla sopivista yhdistelmistä. Kasvattilistalta voi löytää myynnissä olevia palautuneita kasvatteja, jotka etsivät itselleen uusia koteja.

Hawan orit ottavat mielellään vastaan ulkopuolisia tammoja kaikista jalostukseen sallituista roduista.

Astutus- ja ostopyynnöt asianmukaisella otsikoinnilla osoitteeseen pew.pew@windowslive.com


Kasvatushistoria ja tavoitteet

Aloitellessani saddlebredkasvatusta vuonna 2007 tarkoituksenani oli luoda harvakseltaan yhdistelmiä palkituista vanhemmista. Sittemmin vasta vuonna 2011 halusin alkaa oikeasti vaikuttamaan rodun tilanteeseen. Ryhdyin luomaan runsaasti uusia sukulinjoja parantaakseni harvalukuisten saddlebredien asemaa, keskittäen kasvatukseni lähinnä lyhyisiin, 1-2 polvisiin sukuihin. Huolimatta innostuksestani tuontihevosia kohtaan pyrin myös säilyttämään upeita vanhoja yksilöitä hevosteni suvuissa.

Vihdoin vuonna 2014 olen päässyt siihen pisteeseen, että kantahevosteni tila on kohtuullisen hyvä ja voin keskittyä yhä pidempien sukujen luomiseen. Silloin tällöin rikastutan mieluusti hevoskantaani ostamalla omistani poikkeavan sukuisia saddlebredeja muilta kasvattajilta. Yhdistelen huoletta uudempia sukulinjoja vanhoihin ja omia linjojani muiden luomiin. Koetan edelleen saavuttaa hevosteni kanssa palkintoja, mutten ota siitä lainkaan stressiä ja pidänkin kasvatusta Hawan tärkeimpänä valttikorttina. Haluan seurata jalostuksessani tarkasti värien realistista periytymistä ja sivutyönäni onkin ollut erilaisten värilinjojen luominen. Hawasta löytyy niin voikko-, hopea- kuin päistärikkölinjaakin.

Ostaminen

Tärkeimmät ja lähes ainoat vaatimukseni kasvattien tulevaisuudelle ovat suvun jatkaminen ja sivujen säilyminen netissä.

Autan ilomielin askellajeista tietämättömiä ostajia ja opastan tarvittaessa kuvienkin kanssa. Mikäli et itse jaksa tai halua kilpailla, voin ottaa kasvatin omille kisalistoilleni, mutta kisaaminen ei ole missään nimessä pakollista. Varsat lähtevät mielellään puskailu- tai ratsastuskoulukoteihinkin. Suosittelen pitämään silmällä värien realistista periytymistä ja valitsemaan painotukseksi jonkin yleislajin tai askellajit, muttei kaikkea sekaisin.

Ostoviestistä tulisi löytyä ainakin seuraavat tiedot:

» Minkä kasvatin haluaisit tai mistä yhdistelmästä olisit kiinnostunut saamaan tilausvarsan. Voin myös halutessasi etsiä sinulle sopivia yhdistelmiä, jolloin tahdon tietää minkä pituisen suvun haluaisit tai etsitkö jotain tiettyä väriä.
» Minne hevonen päätyisi asumaan ja sivunäyttö
» Mahdollisia tulevaisuudensuunnitelmia (tähtäimessä laatuarvostelu tai näyttelyt), jos sellaisia on.

Realistisuus on ostopyynnön tärkein tekijä, jos et ole esimerkiksi valmis kilpailemaan, älä lupaa laatuarvostelupalkintoa.

Myyntiehdot

» Kasvatin perustietoja ei saa muuttaa.
» Sivut ilmoitettava viimeistään kahden viikon kuluttua ostosta, mutta sopimuksen mukaan joustovaraa löytyy.
» Osoitteenvaihdokset tulee ilmoittaa sähköpostitse.
» Minulla on oikeus ottaa kasvattini takaisin mikäli sen sivut eivät ole toimineet pitkään aikaan, eikä minulle ole ilmoitettu uusia sivuja.
» Jos aiot luopua kasvatistani, tarjoat sitä ensimmäisenä takaisin minulle, eikä kasvattia saa myydä eteenpäin ilman suostumustani.
» Kasvattajaksi linkitettävä Hawa Gaited Horses (http://renewy.com/hawa) tai Jasny (VRL-01414).

Halutessaan kasvatin voi rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin, jolloin kasvattajaksi tulee HAWA1529

HAWA (SIVUKARTTA) © JASNY 2006 / ULKOASU © TANGERINE 2013 / OTSIKON KUVAT © WINSDOWN FARM
Hawa Gaited Horses on virtuaalitalli! / Hawa Gaited Horses is a sim-game stable!