Winterhill's Calgary

VH02-059-7977
Musta morganinhevonen, 154cm

s. 12.05.2003, 10v
3v - 12.05.2006, 4v - 12.05.2007
Reaaliaikainen ikääntyminen

Yleispainotus - helppo A, 100cm

Kasvattaja: Winterhill Stud
Omistaja: Jasny (VRL-01414)
Asuinpaikka: Hawa Gaited Horses

Kilpailee vain porrastettuja


Luonne

Garyn pääluonteenpiirteet ovat morganinhevosille tyypilliset aulius, rehtiys ja sitkeys. Garya on jo alussa kasvatettu määrätietoisesti ja johdonmukaisesti, mutta myös lisätty koulutukseen "luonnollista hevostaitoa" - Ruumiinkieltä. Huomioon hevosen opetuksessa on otettu myös orin luonnolliset tarpeet ja asiat jotka ovat hevosen kannalta etuasemassa.

Hoidettaessa Gary nauttii tuttujen ihmisten läsnäolosta, ainakin yleensä. Herraa saisi rapsutella ja hoidella vaikka koko päivän eikä tuo kyllästyisi siihen ollenkaan, tietenkin jossain välissä on pakko käydä lenkillä, mutta sen jälkeen rapsuttelua voisi mielellään jatkaa. Oripoikamme tykkää "flirttailla" ja esittää siistiä ja ihanaa, ja monesti tuo saakin valloitettua useiden sydämet omalla hurmurin olemuksellaan ja tavoillaan, joten vaikka ori hörähtäisikin sinulle tullessasi sen luo, ei se tarkoita, että merkitsisit Garylle yhtään sen enempää kuin kukaan muukaan. Herra on joka tapauksessa kertakaikkisen hurmaava persoona. Tykkää uteliaisuuttaan häplätä ja höplätä kaikkea mitä huuliinsa saa, harvemmin käyttää hampaitaan ihmisiin, välillä toki. Garyllä ei juuri ole huonoja päiviä, mutta kun sellainen kohdalle osuu, voi olla varma, että miltei kaikki menee pieleen. Gary ei keskity, kuuntele taikka edes kunnioita, vaan käyttäytyy pahimmillaan kuin kuriton, uhmaikäinen kauhukakara. Onneksi noita päiviä ilmenee varsin harvoin. Gary on omalla tapaa hyvin varsamainen, se totisesti rakastaa maistella kaikkea, niin harjoja kuin hoitajan takin selkämystä, mutta vain huulillaan.

Taluttaessa Gary on varsin "orimainen", joten varsinkin tammojen lähistöllä on parempi, että orikuolain on käytössä. Ei se päälle tule, mutta saattaa lähtä ryykäämään jonnekkin aivan minne sattuu. Gary rakastaa esiintyä, mikä onkin sille eduksi näyttelyissä, mutta välillä voi alkaa ottaa hiukan pattiin, kun herra ah - niin - charmikkaasti hirnahtelee ja hörähtelee yksinään metsässäkin oltaessa. Oriin askel nousee ja kaula on kaarella, no onhan herra toki komea, ja tuntuu tietävän sen itsekin. Tammojen lähellä saa todellakin olla tarkkana, ja parempi olisi kiertää ne tammat suht. kaukaa, ettei satu vahinkoja.

Ratsastettaessa Gary on energinen, hiukan jopa vaikeakin ratsastaa energisyytensä vuoksi. Joku voisi luulla Garya kuumaksi, mutta ei herramme sitä kuitenkaan ole, hurjan energinen vain. Garyn kanssa saa tehdä töitä koko ajan, sillä jos vain selässä matkustaa, voi olla varma, että pian herra alkaa tekemään mitä lystää, eikä sen jälkeen auta enää mikään. Oikealla ratsastajalla Gary on kuin unelma, kulkee hienosti ja näyttävästi, kuuntelee ja tekee kaiken mitä pyydetään parhaansa mukaan, aina energisesti. Juuri tuon yli energisyyden vuoksi kannattaa ainakin kisoissa verkata kunnolla, ettei herra sitten radalla hermostu kun juosta ei saa miten vaan tykkää. Garyllä, ihme kyllä, pystyy ratsastamaan ilman mitään häikkää tammojen kanssa samaan aikaan, sillä lähes aina herra keskittyy suoritukseensa, tietenkin on päiviä jolloin yksinkertaisesti mikään ei ota sujuakseen. Yleensä orille riittää hiuksen hienot avut, sillä Gary on varsin herkkänahkainen, raippaa ei kannata edes herran nenän edessä vilauttaa, sillä voi olla varma, että koko ratsastus menee aivan plörinäksi, kun Gary alkaa oikein kauhulla odottamaan milloinkahan se ratsastaja raippaansa alkaa käyttämään.Sukutaulu ja jälkeläiset

Majestic's Calypso
MMM First Glow On Ice FM Morning Glow
Cream Ice Cake
EQ's Nugget EQ's Salut (kadonnut)
EQ's Golden Nugget (kadonnut)
Majestic's Felicity
MTM Ray of Light AFM Radius
MTM Cheerleader
Majestic's Snow Angel (kadonnut) tuntematon
tuntematon

03.06.2007 morab ori Ravenwood's Rascal emä Beldaran ox
28.03.2010 morgan ori Echo In Hooves emä Xandra d'Armens
01.01.2014 morgan ori Glamglare Quality Model emä 12 Steps Tango RDN

Kilpailukalenteri

Kalenterissa vain sijoitukset, katso ranking- ja ominaisuuspisteet täältä

KRJ porrastettu - 1 sijoitus
09.06.2007 - kutsu - Helppo B - 2 / 40 - 8rp

ERJ - 0 voittoa ja 2 sijoitusta
16.07.2007 - kutsu - 90cm - 3 / 25 - 2rp
19.06.2007 - kutsu - 90cm - 4 / 30 - 1rp

Copyright Jasny (VRL-01414) - 2005
virtuaalihevonen / sim game horse