HWA First Emzik

Virtuaalihevonen

At/sdb risteytys, ori - ruunivoikko, 156cm - syntynyt 11.12.2011, 7v
Satunnainen ikääntyminen - Este/yleispainotus: 120cm
Omistaja: Jasny (VRL-01414) - Kasvattaja: Hawa - Kotitalli: Stall Lumos

Luonne


Asiaa kaunistelematta Emzik on tyypillinen yhden ihmisen ratsu. Ori syntyi itsekkäästä unelmasta luoda täydellinen yksilö yhdistämällä kaksi kuninkaallista hevosrotua. Ziki onnistuikin perimään molempien rotujen parhaat piirteet, kuten näyttävän ulkomuodon, ylväyden, ahalteken metallinhohtoisen karvapeitteen ja saddlebredin miellyttävät askelet. Luonteen suhteen ei odotetusti käynyt yhtä hyvin, sillä oria erinomaisesti kuvaavat adjektiivit ovat sähäkkä ja kuuma. Niin positiivisessa kuin negatiivisessakin valossa näyttäytyy Emzikin älykkyys, jonka avulla se onnistuu pääsemään tilanteista helpolla. Ikänsä show-hevosten keskellä eläneenä on Emzikistä kasvanut täysin niiden kaltainen, sen kulkiessa aina rinta rottingilla ja laittaen jalalla koreasti.

I've lost count of the ways I've tried to shut this down but the flame never goes out
All the dangers I've faced I've taken on my own I've never had reason to doubt
But you, you've opened through I've got no defense as you take me over the edge

Luonteensa puolesta ori oli haastavimmillaan nuorena, se ei totellut mitään eikä ketään, kuumuen sekunnin sadasosassa jos sitä yritti opettaa tai laittaa ruotuun. Nykypäivänä Ziki käyttäytyy samoin kaikkia muita kuin omistajaansa kohtaan, joka pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti jaksoi orinsa kesyttää. Oman ihmisen läsnäolo muuttaa orin alentuvaksi ja nöyräksi kaikkea kohtaan, kuin kirjaimellisesti nappia painamalla. Ei ole varmaan ensimmäinen tai viimeinenkään kerta, kun Emzik on tehnyt pahojaan omistajan ollessa poissa ja näyttelee nappisilmäistä pikkupoikaa, kun tämä palaa paikalle. ”Ei kai minun hurmuri satuttaisi kärpästäkään.” Korkeintaan videomateriaali todistaisi omistajattarelle mitä kulisseissa tapahtuu. Ainut tapa, jolla saisi orin käyttäytymään edes siedettävästi, olisi edustaa sitä suurempaa auktoriteettia kunnioituksen kautta.

Tammoja kohtaan Ziki on karismaattinen lipevä herrasmies, mutta muuten hevosjoukossa se pyrkii aina paikan pomoksi.

Ratsastettaessa Emzik on niin näyttävä kuin kuvitella saattaa, mutta äärimmäisen sähäkkä ja herkkä tapaus. Orilla on miellyttävät, joustavat liikkeet ja kapasiteettia niin kouluun kuin esteille. Pääasiassa ratsukon perimmäinen tarkoitus on kuitenkin toimia silmänruokana ja kateellisuudenaiheuttajana muille.

Sukutaulu ja jälkeläiset

Fenix VEC
at, 156cm
Arkij Drakon VEC Belyj Feniks
Okde Gush
Margaritka VEC Strasnyj
Lílija
HWA Sultan's Cabaret Doll
sdb,155cm
Escate Top BRN Escape Header
Harlem's Hot Topic
HWA Sultan's Private Doll Sultan's Bidding
Still Doll

Kilpailut (vain sijoitukset)

  Päivämäärä Jaos Järjestäjä Luokka Tulos
01. 00.00.2015 ERJ Järjestäjä xcm 0 / 00

VarusteetVarusteet tarjoaa Equestrian PRO

Copyright Jasny (VRL-01414) - 2011
virtuaalihevonen / sim game horse