AlexToinen hahmo

HWA Galaxy Groove

"Alex", vitsikkäimmät kutsuvat Täpläksi


Saddlebred, ori – ruunikko sabino, 164cm
Syntynyt: 14.09.2012 – Ikä: 3v (reaaliaikainen ikääntyminen)
Lauma: Ylänköhevoset (ei liittynyt)
Roolipeli: Caralia – Roolipelaaja: Jasny

ÄäniTunnusmusiikki


"When you mark the sky and the sun comes through
Know your greatest days are ahead of you"
Alex on erittäin sosiaalinen nuori herrasmies, jolla on iloinen ja positiivinen elämänasenne. Uteliaisuus ja halu oppia ovat tavattoman suuressa osassa orin elämää, eikä se pelkää tunkea nenäänsä uusiin yllättäviin asioihin tai tilanteisiin. Alex tahtoo intohimoisesti tutustua kaikkiin mahdollisiin henkilöihin, joita hänen reitilleen osuu, eikä eri aiheista jutusteleminen näiden kanssa tuota orille minkäänlaisia ongelmia. Poika kokee luonnollisemmaksi itselleen olla tekemisissä muiden orien kanssa, sillä se ei pienessä elämässään ole juuri päässyt tekemään tuttavuutta tammoihin. Vastakkainen sukupuoli ei toistaiseksi ole kiinnostanut oria muussa kuin tavanomaisessa ystävyysmielessä.

Alexin sisin pursuaa energiaa, mutta ori osaa taitavasti hillitä itsensä niin, ettei hän ole koko ajan räiskymässä yli liitoksiensa. Herra on nuoruudestaan huolimatta todella kohtelias muita kohtaan ja hän arvostaa suuresti itseään vanhempia hevosia, joilla on elämänkokemusta ja sen tuomaa viisautta. Alex lähestyy muita nimenomaan nöyrällä ja kunnioittavalla tavalla, eikä hän halua missään tilanteessa näyttäytyä muille koppavana tai ylimielisenä. Ori on melko suorasukainen, mutta kuitenkin hyvä lukemaan tilanteita, joissa ei välttämättä kannata sanoa kaikkea ääneen. Pojan tunneskaala on yksinkertainen, lähinnä siksi, ettei hän ole vielä koskaan elämässään havainnut itsessään tiettyjä tuntemuksia, mutta suurimmaksi osaksi Alex ei vain ole niin tunteellinen persoona.

Ystävilleen ori on lojaali ja täysin sanansa mittainen mies. Alex on aina valmis uuteen seikkailuun.
Sivun kuva vastaa täysin Alexin ulkonäköä, sen saa suuremmaksi klikkaamalla.

Ollessaan kuuluisan siittolan pitkään harkitun, kahden erittäin näyttävän ja menestyneen saddle seat showsaddlebredin (Escape Route x Caipirinha Groove) yhdistelmän jälkeläinen, täyttää Alex vaatimattomasti kaikki kohdat rotumääritelmästä. Poika ilmentää tyypillistä siroa rotunsa edustajaa.

Nuoren testosteronia ylitsepursuavan orin ruunikko peitinkarva kiiltelee terveyttään ja lihakset sen alla ovat täydessä tikissä. Sabinokirjavuus aiheuttaa jalkojen epätasaiset sukat, valkean läntin mahassa ja lehmänläsin päässä, jonka keskellä on pyöreä täplä. Kirkkaansinisissä herasilmissä paistaa elämänhalu. Mustat jouhet ovat erittäin tuuheat ja melko pitkät, pysyen luonnostaan silkkisinä ja takuttomina. Korkeutta orille on suotu 164 senttiä, mutta ennen lopullista täysikasvuisuutta sillä on aikaa venähtää vielä sentti tai pari.

Alex kantaa itsensä showhevosen elkein ryhdikkäästi pää ylhäällä ja selkä alhaalla (havainnollistava video), halliten molemmat rodulleen ominaiset askallejit slow gaitin ja rackin.
Alex sai alkunsa suurella saddlebredtilalla Hawa Gaited Horsesissa tarkoin harkitusta yhdistelmästä. Nimeksi pojalle annettiin HWA Galaxy Groove vanhempiensa Escape Routen ja Caipirinha Grooven mukaan. Nuori ori eli emänsä rinnalla vieroitukseen asti, jolloin se siirrettiin muiden ikäistensä seuraan suurelle orilaitumelle.

Muutaman kuukauden Alex sai viettää lokoisia kissanpäiviä, kunnes yhtenä yönä mustanpuhuva villihevonen onnistui tuhoamaan osan laitumen aidasta. Ori ihmetteli tylsyyksissään kulkevaa muukalaista, mutta uteliaisuus voitti ja hän päätti selvittää mikä toinen oli miehiään. Alex loikkasi hiukan vastahakoisen Sharafin, eli Sethin matkaan, mutta pohjimmiltaan sekin mokoma oli kaivannut seuraa yksinäisen reissumiehen elämäänsä.

Kaverukset onnistuivat käyskentelemään ja pakoilemaan ihmisiä asuttamattomilla Hawan mailla niinkin kauan kuin puolitoista vuotta ennen kuin ne saatiin napattua kiinni. Alex oli tottunut rajoitettuun elämään, mutta Seth otti asian todella raskaasti. Oreille löytyi ostajat Amerikasta, joten melko pian ne kiikutettiin laivamatkalle kohti uusia kotejaan. Kahlekuningas Seth sai kuin ihmeen kaupalla keploteltua itsensä vapaaksi ja auttoi myös villiintyneen Alexin pakenemaan. Hevoset onnistuivat pääsemään kannelle asti, jossa uhattuna niiden ainoat vaihtoehdot oli hypätä laidan yli tai jäädä ihmisille kiinni. Sethille päätös oli helppo, mutta Alex seurasi ystäväänsä luottamuksesta.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen merivirta oli kuljettanut orin aution näköiselle rannalle, Caraliaan. Alex oli selviytynyt ja onnessaan siitä, mutta Seth oli kateissa ja päässä ujelsi vain hämmennys.
Puoliso: -
Rakastettu: -
Ihastus: -
Luotetut ystävät: Seth

Ystävät: -
Tuttavat: Zeraw
Tavatut: -
Ei pidä: -

"Happiness is here within our reach"


Seth: Kuin isoveli ja tärkeä ystävä, jonka sanaan voi luottaa. Tarvitessaan apua tai halutessaan kuulla toisen mielipiteen asiasta kuin asiasta, hakeutuu Alex Sethin puheille.
Nimi Seura Kesto
01. Where the drifts get deeper Zeraw (Zarroc) 18.12.2015 - 25.12.2015
02. Then we just have to keep living Nita (kujakettu) 19.12.2015 - 00.00.2016 x
– Alex lausuu nimensä kasvatusliitteen suoraa niin kuin se kirjoitetaan. Ensimmäisen kirjaimen jälkeen on hiljainen a, joten se on lausuttuna enemmänkin H(a)WA.

– Caralia on ensimmäinen ja varmaan viimeinen paikka, johon tulen liittymään roolipelini Insomnian/Renewyn lopetettua lokakuussa 2013.

– Roolausinto ja halu liittyä Caraliaan on ollut olemassa jo kauan, mutta todellinen kipinä hahmonluontiin ja sen fyysiseen toteuttamiseen syntyi vasta nyt (12/2015).

– Päätin Alexin rodun ennen kuin keksin liittää sen virtuaalitalliini Hawa Gaited Horsesiin. Yhteys Hawaan tuo mielestäni hahmoon hauskan twistin.

– Ehdoton kompastuskiveni, mutta ehkä myös vahvuuteni roolatessa on tiivistää asiat ihan liian pieneen pakettiin. Alexin menneisyys on surullinen esimerkki tästä.

Ulkoasun ja hahmon © Jasny 2015/2020 – Päivitetty 2/2020